Urban Mill

Urban Mill on tila, temaattinen yhteisö ja palvelu, joka auttaa luomaan parempaa urbaania elämää uusien kaupunki-innovaatioiden kautta. Siellä kohtaavat uudet ideat ja ihmiset.

Fyysisesti Urban Mill sijaitsee Espoon Otaniemessä Aalto-yliopiston kampuksella Design Factoryn ja Startup Saunan naapurissa. 

  • Tila: Urban Mill tarjoaa joustavaa toimisto-, tapahtuma- ja prototypiointitilaa. Tilassa järjestetään tapahtumia ja siellä työskentelee yrittäjiä sekä kehittäjiä. Katso lisätietoa erilaisista tilavaihtoehdoista.
  • Temaattinen yhteisö: Urban Mill tuo yhteen suomalaiset ja kansainväliset kaupunkiaiheiden ja -kehittämisen parissa toimivat tahot sekä heidän verkostonsa. Yhteisöstä vastaavat tuottajat Kari Mikkelä ja Lars Miikki auttavat toimijoita oppimaan toisiltaan ja tekemään yhteistyötä. 
  • Palvelu: Urban Mill ratkoo viheläisiä urbaaneja haaasteita. Se kokoaa yhteen ongelmien ratkaisemisesta kiinnostuneet Suomessa ja globaalisti, auttaa muodostamaan tiimejä ja kirittää tiimien tuottamat ratkaisut käytäntöön. 

Urban Mill -toiminnan piirissä on 2013-2017 ollut yhteensä yli 100 000 osallistujaa, 3 000 tapahtumaa, 1 000 pioneerikäyttäjää ja 1 000 organisaatiota. Urban Mill on auttanut toteuttamaan 200 prototyyppiä ja kasvattamaan 50+ startup-yritystä. Toiminta on avointa kaikille kiinnostuneille!

“It’s not where you take things from – it’s where you take them to.”

– Jean-Luc Godard

PDP Gala 2015_220515_print_35_30972

2 thoughts on “Urban Mill

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s