Palvelut

HUOM! OLEMME MUUTTANEET NAAPURIIMME AALTO DESIGN FACTORYYN 1.10.2021. MUUTOKSEN MYÖTÄ OLEMME LUOPUNEET BETONIMIEHENKUJA 3 E:SSÄ OLLEISTA TAPAHTUMA- JA CO-WORKING-TILOISTA JA NIIDEN VUOKRAAMISESTA.

Urban Mill tarjoaa moninaisia tki-tukipalveluja kumppaneilleen ja asiakkailleen

  • Välitämme Otaniemi-Keilaniemi innovaatioekosysteemin tuottamaa tietoa ja osaamista alueen ulkopuolelle. Fasilitoimme alueen osaajien ja alueen osaamista tarvitsevien toimijoiden yhteisten kehityshankkeiden syntyä sekä fyysisesti että digitaalisesti.
  • Tuemme asiakkaitamme virtuaalitapahtumien järjestämisessä, tuotamme avointa sisältöä yhdessä kumppaniemme kanssa, järjestämme hybridivierailuja alueelle ja fasilitoimme toiminnastamme kumpuvien uusien virtuaalitiimien syntyä ja työskentelyä.
  • Tavoitteenamme on kertoa kattavasti alueen moninaisista mahdollisuuksista, parantaa alueen tutkimus-, kehitys- ja kokeilutoiminnan globaali tarjoutuvuutta ja edistää näin erityisesti kestävää kehitystä tukevien ja luovaa osaamista hyödyntävien uusien yritysten ja yhteisöjen syntyä.

Ajo-ohje ja parkkipaikat (kartta)

Urban Mill sijaitsee Aalto Design Factoryssä Espoon Otaniemessä, noin 10 kilometrin päässä Helsingin keskustasta, josta pääsee metrolla ja bussilla suoraan kampukselle. Sinne on hyvät julkiset kulkuyhteydet muualta Espoosta sekä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Otaniemen ytimessä rakennustyöt saattavat aiheuttaa kiertoreittejä alueella liikkuville.

Metrolla: Aalto-yliopiston metroaseman pääsisäänkäynnille A (Otaniementie) on noin 600 metriä. Metro kulkee lännessä Tapiolaan tai Matinkylään ja idässä Mellunmäkeen tai Vuosaareen. Metron vuoroväli on 2,5-5 minuuttia ja matka Otaniemeen (Aalto-yliopisto) kestää Helsingin Kampista 11 minuuttia.

Bussilla: Otaniemeä palvelevat linjat 111, 550, 551, 552 ja 555. Nämä bussit kulkevat Aalto-yliopiston metroaseman pääuloskäynniltä A (Otaniementie). Läheisiä pysäkkejä ovat mm. Aalto-yliopisto (M) ja Otaranta. HSL:n reittioppaaseen pääset tästä.

Metron liikennöintiaikojen ulkopuolella palvelee 551N, jonka pysäkki on metron B-sisäänkäynnin ulkopuolella (Tietotie).

Helsinki-Vantaan lentokentältä: matka Otaniemeen noin 22 km. Taksimaksu noin 40 euroa (noin 25 minuuttia). Julkisilla kulkuvälineillä matka-aika noin tunti (bussi, juna, metro).

Ravintolat Otaniemen kampusalueella:

https://into.aalto.fi/display/fiaalto/Kampusravintolat

Majoitusta Espoon Innovation Gardenissa:

Aalto Inn -tutkijahotelli Otaniemessä

lAalto Inn -tutkijahotelli tarjoaa korkeatasoisia kalustettuja asuntoja yhdestä vuorokaudesta 6 kk:n asumiseen. Hotelli sijaitsee mainiolla paikalla Otaniemen kampuksella, Dipoli kongressi- ja kokouskeskuksen välittömässä läheisyydessä.

http://www.unihome.fi/aalto-inn/aalto-inn-home.html

Radisson Blu Hotel Otaniemessä

Espoon Radisson Blu Hotel sijaitsee kauniilla paikalla meren rannalla Otaniemessä.

http://www.radissonblu.fi/hotelli-espoo

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Hotelli sijaitsee Tapiolan kauniissa ja rauhallisessa puutarhakaupunginosassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

https://www.sokoshotels.fi/fi/espoo/sokos-hotel-tapiola-garden/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s