Tilat+Palvelut

HUOM! HUOM! LIIKETOIMINTAMALLIMME MUUTOKSEN VUOKSI TILAMME BETONIMIEHENKUJALLA OTANIEMESSÄ EIVÄT OLE VUOKRATTAVISSA 1.7.2021 JÄLKEEN.

Urban Mill tarjoaa moninaisia tiloja yhteisöille ja tapahtumille osoitteessa:

Betonimiehenkuja 3 E
02150 Espoo, Finland

Palveluhinnasto tästä!

Tee tilavaraus: varaukset (at) urbanmill.fi

Tilan käyttäjä voi hankkia tarjoilut itse tai tilata ne Urban Millistä: Urban Mill ateriapaketit tai Urban Millin catering-verkostosta: list of catering companies.

Tilakartta tästä (päivitetty 27.3.2017)

Urban Kitchen on 90 m2 kokous- ja ryhmätyötila, joka tarjoaa tilat 10- 25 hengen tapahtumiin. Tilassa 1-2 näyttöä ja videoneuovotteluyhteys. Tilaan on suunnitteilla Urban Millin yhteisöille avoin yhteinen keittiö. Avoimen  oman sisäänkäynnin mahdollisuus G-ovesta. Lisätietoa ja kuvia tilasta.

Urban Scene tarjoaa 500 m2 avointa hallitilaa ja 4 suljettavaa protohuonetta 1 viikon – 4 kuukauden kestoisille palveluproto- ja -demoprosesseille ja lyhyille näyttelyille.

Urban Side Scene on suurempien tapahtumien tilakonsepti Scenellä. Tämä joustava seminaariratkaisu mahdollistaa 40-100 hengen tilaisuuksien järjestämisen keskellä hallia Urban Homea vastapäätä. Esitykset isolle valkokankaalle. Konsepti rajoittaa hieman muiden tilojen käyttöä, joten sen käytöstä on sovittava ajoissa.

Lisätietoa ja kuvia Urban Sceneltä

Urban Home on Active Life Villagen demokoti (Scene), jonka olohuoneen TV-näytön ympärille voi kokoontua parista puolen sataan ihmistä keskusteluun, palavereihin ja esittelyihin. Esitykset kahden näytön kautta. Videoneuovottelumahdollisuus. Tila on muiden käytössä kun Active Life Village ei sitä itse tarvitse.

Urban Cave on 100 m2 täysin pimennettävä työpajatyötila, jossa on voi järjestää 15-40 hengen työpajoja tai seminaareja. Tilassa on koko huoneen levyinen 3:n näytön cave-seinä ja se voidaan varustaa siirrettävillä videonäyttöillä ja videoneuvotteluyhteydellä. Lisätietoa ja kuvia tilasta.

Caveen on kehitteillä Urban Simulator -palvelu, joka mahdollistaa immersiiviset 3D-esittelyt ja -yhteiskehityssessiot sekä  kaupunginsuunnittelulle keskeisten tietojärjestelmien ristiinkäytön ja simulaatiot. Caven käyttöohjeet pilottivaiheessa 2014. Lisätietoa Cavesta ja sen käytöstä Aalto Built Environment Labin (ABE) sivuilla: http://abe.aalto.fi/en/tools/

Espoo Innovation Garden (EIG) Corner on kaupunkitoimijoiden joustotyö- ja palvelupiste. Protovaiheessa tilat ovat T3-alueen kehittäjien ja julkisten toimijoiden käytössä, myöhemmin koko pk-seudun innovaatioekosysteemin.

Urban Anteroom on Urban Cornerin vastaanottotila, johon oma sisäänkäynti Urban Millin pihalta, rakennuksen kadunpään F-ovesta. Oma kulku tilaan mahdollistaa mm. kaupunkisuunniittelua tukevien asukas/käyttäjä- ja co-design –tilaisuuksien järjestämisen Cornerissa sekä avoimen showroom–toiminnan organisoinnin.

Urban Lobby on Urban Cornerin kokous- ja työpajatila. Tilaa 5-15 hengen kokouksille tai tiimityölle ja videoneuovottelulle. Tila mahdollistaa esim. T3-alueen tai pk–seudun innovaatioekosysteemiä tukevan rakentamisen esittelyn. Lisätietoa ja kuvia tilasta.

Urban Hallway on 50 m2 käytävätila posterille, näyttelyille ja demoille. Protovaiheessa käytävällä ovat esillä Aallon arkkitehtiosaston kaupunkimalleja.

Urban Retreat  on 4-8 hengen kokouksiin ja ryhmätöihin soveltuva rauhallinen tila, johon on oma sisäänkäynti portaikon kautta Startup Saunasta ja Urban Mill -kiinteistön takapuolelta.

Urban Stage on E-oven katettu 30 m2 lastauslaituri, jolla voi järjestää säältä suojassa lyhytaikaisia ulkoilmatapahtumia tai tuoda suuriakin artefakteja avoimesti esille. Back Stagena toimii Urban Millin sisätilat. Stage aukeaa protovaiheen jälkeen.

Urban Funnel tarjoaa 12-24 m2 toimistohuoneita kolmessa kerroksessa aloittavien yritysten käyttöön. Toisen kerroksen tiloihin on suora pääsy Urban Sceneltä. Tiloja hallinnoi Aalto Yliopiston Startup Sauna.

Urban Library on kahdelle 100 m2 parvelle levittäytyvä 10 ryhmätyösolun (Urban Cell) jaettu urbaanien sisältöalueiden kehittäjätiimien työskentelytila. Tiimien tuotokset ovat kaikkien tilankäytäjien nähtävillä ja käytettävissä. Parvet aukeavat protovaiheen jälkeen.

Urban Cell (1-10) on yhden innovaatioteeman tiimityösolu. Solussa on iso työpöytä, valkotaulut ja säilytystilaa. Kullakin solulla on oma teemaisäntä (Theme Host). Tiimin tuotoksista rakentuu sisältöalueen muisti, joka on avoimesti näkyvissä solussa ja virtuaalisesti. Soluja voi käyttää mikä tiimi tahansa, jos isäntätiimi ei sitä tarvitse. Solut otetaan käyttöön protovaiheen jälkeen.

Urban Den parvella on 100 m2 joustotilaa 20 hengelle tai 5 ryhmälle. Parvella voivat työskennellä Urban Mill toiminnan piirissä olevat tutkijat, kehittäjät, suunnittelijat, koordinaattoriit, yrittäjät, hallinnoijat, opiskelijat ja vapaaehttoisyöntekijät. Parvi aukeaa protovaiheen jälkeen.

Urban Balcony on 100 m2 jousto- ja ryhmätila Caven katolla. Katolta rakennetaan pääsy kaikille kolmelle parvelle. Katto aukeaa protovaiheen jälkeen. Lisätietoa ja kuvia tilasta.

Tietoa kalusteista:

  • Pöyrillä varustetut puupintaiset pöydät: 155 cm x 75 cm
  • Pyörillä varustetut lasipintaiset pöydät: 160 cm x 80 cm
  • Liikuteltavat kangaspäällysteiset pystyväliseinät: 200 cm x 100 cm
  • Lisäksi löytyy paljon erikokoisia toimistopöytiä

Ajo-ohje ja parkkipaikat (kartta)

Urban Mill sijaitsee Espoon Otaniemessä, noin 10 kilometrin päässä Helsingin keskustasta, josta pääsee metrolla ja bussilla suoraan kampukselle. Sinne on hyvät julkiset kulkuyhteydet muualta Espoosta sekä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Otaniemen ytimessä rakennustyöt saattavat aiheuttaa kiertoreittejä alueella liikkuville.

Metrolla: Aalto-yliopiston metroaseman pääsisäänkäynnille A (Otaniementie) on noin 600 metriä. Metro kulkee lännessä Tapiolaan tai Matinkylään ja idässä Mellunmäkeen tai Vuosaareen. Metron vuoroväli on 2,5-5 minuuttia ja matka Otaniemeen (Aalto-yliopisto) kestää Helsingin Kampista 11 minuuttia.

Bussilla: Otaniemeä palvelevat linjat 111, 550, 551, 552 ja 555. Nämä bussit kulkevat Aalto-yliopiston metroaseman pääuloskäynniltä A (Otaniementie). Läheisiä pysäkkejä ovat mm. Aalto-yliopisto (M) ja Otaranta. HSL:n reittioppaaseen pääset tästä.

Metron liikennöintiaikojen ulkopuolella palvelee 551N, jonka pysäkki on metron B-sisäänkäynnin ulkopuolella (Tietotie).

Helsinki-Vantaan lentokentältä: matka Otaniemeen noin 22 km. Taksimaksu noin 40 euroa (noin 25 minuuttia). Julkisilla kulkuvälineillä matka-aika noin tunti (bussi, juna, metro).

Tietoja tilan esteettömyydestä

Ravintolat Otaniemen kampusalueella:

https://into.aalto.fi/display/fiaalto/Kampusravintolat

Majoitusta Espoon Innovation Gardenissa:

Aalto Inn -tutkijahotelli Otaniemessä

lAalto Inn -tutkijahotelli tarjoaa korkeatasoisia kalustettuja asuntoja yhdestä vuorokaudesta 6 kk:n asumiseen. Hotelli sijaitsee mainiolla paikalla Otaniemen kampuksella, Dipoli kongressi- ja kokouskeskuksen välittömässä läheisyydessä.

http://www.unihome.fi/aalto-inn/aalto-inn-home.html

Radisson Blu Hotel Otaniemessä

Espoon Radisson Blu Hotel sijaitsee kauniilla paikalla meren rannalla Otaniemessä.

http://www.radissonblu.fi/hotelli-espoo

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Hotelli sijaitsee Tapiolan kauniissa ja rauhallisessa puutarhakaupunginosassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

https://www.sokoshotels.fi/fi/espoo/sokos-hotel-tapiola-garden/

– – – – – – –

Pohjapiirustuksia Urban Millistä

– – – – – – –

Tee virtuaalikierros tiloissa:

Helmikuu 2013: http://tulirautaphotography.com/wp-content/uploads/2013/03/um/umill.html

Kesäkuu 2013: http://www.tulirautaphotography.com/wp-content/uploads/2013/03/um2/umill613.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s