Viikonlopun Land Bootcamp Startup Saunassa avaa Aaltoes-yrittäjäyhteisön Teamup-konseptin pilotoinnin – osa tapahtumista Urban Millissä

TeamupAaltoes (Aalto Entrepreneurship Society) pilotoi tänä keväänä kolmivaiheista, kaikille avointa TeamUp -konseptia. Ohjelman tapahtumilla tavoitellaan yrittäjähenkisten henkilöiden yhteen saattamista. Taustalla ovat ensimmäisen vuoden kauppatieteiden opiskelijat Anttoni Aniebonam ja Joakim Isoaho.

Ohjelma on tarkoitettu niin yksilöille, jotka kaipaavat idealleen toteuttajia, kuin myös valmiille tiimeille, jotka haluavat edistää konseptiaan pidemmälle. Yli kolmesataa hakemusta osoittaa, että tapahtumalle on tarvetta. Mukaan mahtuu noin 250.

Tulevan viikonlopun 4.-6.3. tapahtumassa Startup Saunalla edistetään tiimien syntyä ja kehitetään ideoita. Koska valmista reseptiä ei ole, TeamUpissa kokeillaan useita, aiemmin toimiviksi todettuja konsteja. Osa viikonlopun aktiviteeteista järjestetään Startup Saunan naapurissa sijaitsevassa Urban Millissä, joka on yksi tapahtuman tukijoista.

Tapahtuman aikana tiimit saavat ammattimaista valmennusta idean kehitykseen ja tuotteistukseen.

Phase 1 (Land): TeamUp Bootcamp 4.-6.3.2016Teamup-Land

Teamup Bootcampin eli Land vaiheen jälkeen seuraa Sea vaihe Viking Linen risteilyaluksella 1-2. huhtikuuta, ja lopulta Air vaiheessa jäljellä olevat tiimit lennätetään Eurooppaan. Jokaisella vaiheella on oma tehtävänsä, joiden lopputuloksena tavoitellaan kansainvälisesti skaalautuvia palveluita ja tuotteita.

Viisi voittajatiimiä pääsee mukaan Aaltoes:n kesän kiihdyttämöohjelmaan.

“Find a dream team and build an idea. TeamUp is a pilot program by Aaltoes for anyone interested in creating or joining a startup team.  We help you connect with people who share your passions and ambitions.  We give you access to the best tools to jumpstart your idea and evolve it into an actual business. The program happens over a course of two months, but the best teams will receive an automatic spot on Summer of Startups, so that they can continue their work while also being financially supported over the summer months.”

Lue lisää:

http://teamup.aaltoes.com/

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/opiskelijat-etsivat-unelmatiimia-saunassa-ja-risteilylla/vFJNCBUT

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s