Kiinteistötalouden ammattiaineyhdistys Fundi ry kokosi yhteen alan yrityksiä ja opiskelijoita Urban Millillä

Ensimmäistä kertaa 22.2. järjestetyssä Urailta-tapahtumassa kiinteistötaloudesta kiinnostuneet opiskelijat pääsivät tutustumaan alan uramahdollisuuksiin. Tilaisuudessa Fundin partnerit Aberdeen, CBRE sekä Newsec esittelivät omaa toimintaansa sekä työllistämismahdollisuuksiaan. Esittelyjen jälkeen osallistuneet pääsivät vapaasti keskustelemaan yritysten edustajien kanssa sekä hiomaan omia ansioluetteloitaan aTalentin järjestämällä CV-klinikalla.

Fundi-2Fundi-1

Tilaisuus oli kaikin puolin onnistunut ja vastaavien tapahtumia tullaan järjestämään myös jatkossa. Fundin vuosi 2016 tulee muutenkin olemaan tapahtumatäyteinen ja keväällä on luvassa vielä muun muassa ekskursioita sekä jo perinteeksi muodostunut Fundin golfmatka Viroon.

Fundin hallitus haluaa kiittää kaikkia osallistuneita opiskelijoita sekä yrityksiä. Erityiskiitos myös puitteet tarjonneelle Urban Millille!

Teksti: Asko Heinaro, Fundi ry:n tiedottaja 2016. Kuvat: Jenna Häyrynen

Lisätietoa Fundista: http://fundi.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s