Yhteiset valmistujaisjuhlat 7.4.2018 Urban Millillä

Kuvat © Veera Somerpalo

Illan teema oli Black & White, joka näkyi osallistujien pukeutumisessa sekä tarjoiluissa. Urban Mill tarjosi loistavat ja helposti muunneltavissa olevat tilat, joihin saatiin luotua sekä mukavia oleskelunurkkauksia että tanssilattia. Lisäksi yksi rajatuista tiloista toimi paikkana valokuvaukselle.

Molemmat juhlakalut ovat aloittaneet opintonsa biotuotekniikan koulutusohjelmassa; Noora vuonna 2011 ja Katri 2012. Samasta koulutusohjelmasta huolimatta suuntautumiset ovat olleet erilaiset. Nooralle oli selvää alusta lähtien, että hän haluaa opiskella ympäristöasioiden hallinnan pääainetta. Kandivaiheessa Noora työskenteli kesät Suomessa, mutta maisterivaiheessa uramahdollisuuksia avautui niin Japanissa kuin Chilessä. Ennen valmistumista Noora ehti työskentelemään ulkomailla yhteensä puoli vuotta Tokion vilskeessä ja Concepciónin auringon alla. Diplomityön Noora päätyi kuitenkin tekemään Suomessa. Katri taas päätyi ensimmäisten kesätöidensä innoittamina opiskelemaan biojalostamot-pääainetta, joskin opinnot veivät myöhemmin myös perinteisen paperitekniikan pariin. Loppujen lopuksi Katri palasi kuitenkin perinteisen sellutekniikan pariin, ja päätyikin sellutekniikan suunnittelu- ja konsultointitehtävien pariin loppuvuodesta 2017.

Katri ja Noora ovat molemmat olleet opiskeluaikanaan aktiivisia yhdistystoimijia, ja molemmat kokivat tärkeäksi juhlistaa valmistumistaan opiskelukavereidensa ympäröimänä. Juhliin osallistuikin noin 70 vierasta. Urban Mill valikoitui paikaksi tilojen monipuolisuuden ja opiskelijaystävällisyytensä perusteella. Juhlien järjestäminen kävi vaivattomasti, sillä tilaan oli mahdollista tutustua etukäteen.

 

Otaniemen opiskelijayhteisössä on vahva yhdessä toimimisen meininki, johon koko teekkarikulttuuri perustuu. Opiskelijat pääsevät tuomaan omia harrastuksiaan ja erityisosaamistaan mukaan erilaisiin teekkaritapahtumiin. Juhlissa kuvaajana toimi Veera Somerpalo, joka on myös kuvannut useina vuosina kiltamme vuosijuhlia. Juhlien aikana järjestelyissä auttoi aktiivinen raatimme, joka ovat järjestäneet useita kiltamme tapahtumia. Illan juhlat kruunasivat Otaniemen suosituin levyjen pyörittäjä, DJ Simo Sebastian. Simon musiikkiin pääset tutustumaan tästä https://www.mixcloud.com/Julmis/. Juhlat sujuivat oikein mainiosti ja juhlat olivat mukava tapa lopettaa kultaakin kalliimpi opiskeluaika ihanien ystävien kesken.

Iso kiitos osallistujille, järjestäjille, Urban Millille ja Otaniemessä vietetyille opiskeluvuosille!

Katri ja Noora

Tilojen käytön vastavalmistuneille ystävälliseen hintaan tarjosivat Urban Mill ja TEKin Uudenmaan aluetoimisto, jotka yhdessä pilotoivat uudenlaisia yhteisötilapalveluja Otaniemen alueella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s