Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta tasasi potentiaalia 94. vuosijuhlansa jatkoilla Urban Millissä

Ystävänpäivänä 14.2.2015 järjestettiin Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n 94. vuosijuhlat, joiden salassa pidetyksi jatkopaikaksi oli valikoitunut Otaniemen siimeksessä sijaitseva Urban Mill. Olimme erittäin viehättyneitä monikäyttöisestä teollisuushallista parvineen ja nostureineen ja näimme siinä paljon potentiaalia mielenkiintoiseksi jatkopaikaksi.

Vaino_Mantyla_Urban_Mill-1

Kiltamme vuosijuhlat olivat arvokkaat iltapukujuhlat, joilla on perinteisesti cocktail-tilaisuus, illallis-pääjuhla, jatkot ja jatkojen jatkot. Jatkojen tarkoitus on tarjota juhlijoille juomaa, välipalaa ja mahdollisuutta tanssia ja nauttia muiden ihmisten seurasta. Tilan täytyy olla sellainen, jossa on mahdollista sekä istuskella, syödä ja jutella että tanssia DJ:n tai bändin soittaman musiikin tahtiin.

Ryhmätyötilaksi ehkä pääsääntöisesti tarkoitettu Urban Mill muuntautui ruokailualueeksi, istuskelupaikoiksi ja tanssilattiaksi rajaamalla tilaa vähän sermeillä ja asettelemalla paikalla olevia huonekaluja uudelleen. Omasta takaa toimme ainoastaan valot, isot äänentoistolaitteet DJ:lle, ruuat ja juomat ja tilasta löytyi kaikki muu. Kun korkean hallin seinät ja rakenteet oli valaistu ja musiikki raikasi, tunnelma oli juuri mitä olimme halunneetkin.

Vaino_Mantyla_Urban_Mill-3Vaino_Mantyla_Urban_Mill-2

Urban Millin sijainti oli jatkojen kannalta meille optimaalinen, sillä suurin osa osallistujista oli teekkareita, jolloin Teekkarikylän läheisyys mutta pieni etäisyys oli juuri sopiva. Pihalla oli paljon tilaa busseille tuoda vieraita pääjuhlapaikalta. Itse tila oli meille juuri sopivan kokoinen – kun parvet oli rajattu pois yleisön käytöstä oli tila 150 henkilön juhlille riittävän tilava mutta sopivan intiimi.

Vieraat kehuivat tilassa erityisesti sitä, ettei siellä tullut liian kylmä tai kuuma ja että valaistut nosturit loivat teollisuushalliin teekkareille mieleistä tunnelmaa. Jatkot olivat onnistuneet ja niiden järkkäily Urban Millillä oli mukavaa.

Teksti: PoTa94-tirehtööri Merituuli Melkko

Kuvat: Väinö Mäntylä

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry: http://sik.ayy.fi/fi/

SIK_logo_header

Tapahtumatilan käytön alennettuun hintaan tarjosivat Urban Mill ja TEKin Uudenmaan aluetoimisto, jotka yhdessä pilotoivat uudenlaisia yhteisötilapalveluja Otaniemen alueella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s