Kiinteistötalouden ammattiainekerho Fundi ottaa koppia nuorista opiskelijoista, jotta maisterivaiheessa entistä parempi ymmärrys alan mahdollisuuksista

Vuonna 1995 perustettu kiinteistötalouden ammattiainekerho Fundi järjesti vuosikokouksensa Urban Millin Cavessa 3.2.2015. Pääkohtina vuosikokouksessa oli viime vuoden tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen läpikäynti sekä vastuuvapauden myöntäminen vuoden 2014 hallitukselle.

Fundi_vaalikokous_2015_02_04

Koska yhdistyksemme on kuitenkin jo nokka kohti tulevaisuutta, niin myös tämän vuoden toimintasuunnitelman läpikäynti herätti suurta mielenkiintoa.

Tämä vuosi onkin Fundille erityisen tärkeä, sillä Fundi täyttää kalenterivuonna 2015 kunnioitettavat 20 vuotta. Tämä tarkoittaa sitä, että viiden vuoden välein järjestettävä vuosijuhla järjestetään keväällä. Tätä onkin jo odoteltu! Muita kevään suuria tapahtumia ovat golfmatka Viroon kesän kynnyksellä sekä monet ekskursiot ja tapahtumat. Syksyllä on myös suuria kuvioita ilmassa, sillä Fundin seminaari järjestetään syksyllä, kuten myös yhdessä Ropon kanssa järjestettävä golfkilpailu.

Vuoden tavoitteena on myös ottaa entistä parempaa koppia nuorista opiskelijoista, jotka eivät enää suoraan tulee opiskelemaan kiinteistötaloutta. Näin takaamme, että maisterivaiheessa ihmisillä on entistä parempi ymmärrys kiinteistöalan mahdollisuuksista.

Vuosi tulee olemaan merkittävä ja hallitus onkin jo into pinkeänä järjestelemässä mitä moninaisimpia juttuja vuoden varrelle!

Teksti ja kuva: Otto Pesola, Fundin tiedottaja 2015, http://fundi.fi

Fyysiset puitteet tilaisuudelle tarjosi Urban Mill ja TEKin Uudenmaan aluetoimisto, jotka yhdessä pilotoivat uudenlaisia yhteisötilapalveluja Otaniemen alueella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s