Invitation: ”Otaniemi Walks” 3D installation by Elisa Andretti on 21st of October in Urban Mill

”Otaniemi Walks” is an immersive 3D installation by Elisa Andretti. It is presented on 21st of October in the CAVE room at Urban Mill 16:00 – 19:00. The installation investigates the role of nature in the future urbanity of Otaniemi and Aalto Campus. The event will be filmed, as the interaction with people and their ideas is part of the experiment. The installation is presented by Aalto Built Environment Lab (ABE), which aims to facilitate co-operation in developing built environment. Please sign up to Maria Viitanen (maria.viitanen@aalto.fi). You can find more details about ”Otaniemi Walks” on Urban Mill Blog  OWinvitation

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s