Espoo tapasi koulutuskumppaneitaan Urban Millissä

Espoon kaupungin 23. toukokuuta järjestämään tilaisuuteen osallistui keskeisiä vaikuttajia pääkaupunkiseudun ammattioppilaitoksista, ammattikorkeakouluista ja yliopistoista.230520133744Espoon kaupungin sivistystoimen kehittämisjohtaja Kristiina Erkkilä ja elinkeinopäällikkö Pasi Laitala esittelivät kuumimmat aiheet työstettävänä olevasta Espoon strategiasta eli Espoo-tarinasta sekä miten sitä on tarkoitus implementoida uusien poikkihallinnollisten ohjelmien avulla. Yhteistyö koulutusyhteisöjen kanssa nähdään strategisena tavoitteena.

Työpajaosuudessa kuultiin koulutusyhteisöjen esityksiä ja koottiin yhteen tietoa sekä meneillään olevista että suunnitteilla olevista hankkeista ja koulutusohjelmista, joiden avulla kaupungin ja koulutuslaitosten yhteistyötä voidaan jatkossa tiivistää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s