Kampus-pyörä lainaksi Milliltä!!

Otaniemen campus-pyöräkokeilu laajeni Urban Millille.  Aallon tilapalvelut toimitti alkuviikosta uutuuttaan kiiltävän fillarin HoT-pyöräkeskukselle. Pyörää säilytetään sisällä hallissa pyöräkeskuksen edessä.

Lainausta hoitaa HoT:n Veera Suomalainen (veera.suomalainen (at) helsinki.fi). Pyörää voi lainata Veeralta, tai Millin muilta operoijilta Karilta tai Lasselta kuittausta vastaan.  Pyörä on pidettävä lukossa kun sitä ei käytetä. Kokeilun aikana pisin käyttöaika on rajattu 1-2 tunniksi.  Kesän aikana etsitään käyttäjien kanssa toimivaa tapaa operoida lainausta,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s