Aalto Service Camp 2015 kurssi pääsi vauhtiin Urban Millissä – teemana raha

Maanantaista 13.4. lähtien Urban Mill täyttyy jälleen kuudeksi viikoksi Aalto Service Camp (ASC) kurssin opiskelijoista ja yritysmentoreista. ASC on Aallon Tietotekniikan laitoksen järjestämä palvelumuotoilukurssi. Kurssi on avoin kaikille Aallon maisteritason opiskelijoille. Tänä vuonna kurssilla paneudutaan henkilöiden ja pienryhmien rahankäyttöä helpottaviin palveluihin. Muutaman vuoden sisällä tapahtuva EU:n pankki- ja rahoituspalvelujen avautuminen luo mahdollisuuksia uusille kuluttajille suunnatuille palveluille ja Aalto Service Campillä opiskelijat ottavat reippaan etunojan kohti tulevaa.

Aalto-Service-Camp-2015-1

“Jos kurssilla on tarkoitus rohkeasti kokeilla uutta, on tärkeää valita opetukseen tila joka tukee uutta ajattelua ja uudenlaista tekemistä. Urban Mill on erinomainen paikka Aalto Service Campille. Pelkästään se, että kurssi tuodaan pois tavallisista luokkatiloista, viestii opiskelijoille että opetustapahtuma ei ole “aina vaan sitä samaa”. Sen lisäksi Urban Millin ryhmätyötilat ja muut palvelut ovat juuri omiaan inspiroimaan opiskelijoita kokeilemaan omia rajojaan ja luomaan jotain uutta” sanoo kurssia vetävä Håkan Mitts Aallon Tietotekniikan laitokselta.

Aalto-Service-Camp-2015-2

Kuvat: Håkan Mitts, Aalto-yliopiston Tietotekniikan laitos.

Aalto Service Camp 2015 described briefly in English:

The topic of the Service Camp 2015 is ”My money, our money”.

The 2015 will focus on how private persons and small, inofficial groups use, manage, transfer etc money. The sphere of interest is any kind of service that helps ordiary people and groups of people with some aspect managing their income, expenditures or financial transactions. The term ”groups of people” refers eg to small club or a group of friends needing to collect and share the cost of something, etc (but specifically not companies).

The Aalto Service Camp will co-operate with with the OP Bank (the biggest locally owned bank in Finland, Basware (a company specializing in financial online transactions such as invoicing) and iZettle (selling a small credit card solution that can be used together with a mobile phone to collect credit card transactions).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s