Maanmittarikillan 114. vuosijuhlan jatkoja juhlittiin 13.3. Urban Millillä

Teksti: Otto Pesola:

Maanmittarikillan 114. vuosijuhlaa, Kevätpäivän tasauksen jatkoja juhlittiin 13.3.2015 Urban Millillä. Urbaanit puitteet takasivat omannäköisen ja hieman tavallisesta poikkeavan juhlatilan, josta saatiin paljon kiitoksia. Valoilla ja ilmapalloilla luotu värimaailma taittoivat hienosti tilan urbaania olemusta luoden ainutlaatuisen juhlatilan.KK114BMill toimi myös varsin hyvin bändisoitannalle, kun pääosin speksiläisistä koostunut bändi Sosiaalifobia tanssitutti juhlakansaa kahden tunnin pituisen setin kera. Puitteet tällaistenkin vetojen onnistumiseen olikin järjestäjille ja juhlijoille varsin positiivinen yllätys ja oli omalta osaltaan hyvä esimerkki siitä, mihin kaikkeen Urban Mill pystyy.MK114AItse juhlat järjestettiin Kaapelitehtaan Hima&Sali-tilassa, jossa noin 150-päinen juhlakansa kuuli hyviä puhia, nautti maittavasta ruoasta, hyvistä esityksistä ja juhlahumusta. Killan kultaisilla ansiomerkeillä palkittiin Olli Kovanen ja Jori Heinonen todella pitkään jatkuneesta, pyytteettömästä mittarihengestä ja toiminnasta. Maakansan stipendin sai Laura Strömberg. Perinteistä silliaamiaista juhlittiin Rantasaunalla lauantaina, auringon porottaessa ja helliessä onnellista juhlakansaa.

Suuret kiitokset Urban Millille tilaisuuden mahdollistamisesta!

Teksti ja kuvat: Otto Pesola, otto.pesola(at)aalto.fi

Aalto-yliopiston Maanmittarikilta ry: http://maanmittarikilta.fi/fi/

MK-logo

Tapahtumatilan käytön alennettuun hintaan tarjosivat Urban Mill ja TEKin Uudenmaan aluetoimisto, jotka yhdessä pilotoivat uudenlaisia yhteisötilapalveluja Otaniemen alueella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s