Työnantajat ja nuoret kehittivät yhdessä suomalaista kesätyötä Urban Millissä

Kesätyöntekijöiden tuoreet näkemykset ja innostus työhön ovat valtava potentiaali, joka arjen kiireessä helposti jää hyödyntämättä. Vastuullinen kesäduuni 2015 -kampanjan työnantajakumppanit sekä nuoret kohtasivat työpajassa, joka järjestettiin keskiviikkona 11. maaliskuuta Urban Millissä, Espoo Innovation Gardenissa.

IMG_20150311_104135IMG_20150311_104156

Työpaja avasi avoimen dialogin kampanjan kumppaneiden sekä nuorten välille. Osapuolet pääsivät tuomaan pöytään näkökulmansa siitä, millä tavoin suomalainen kesätyö nostetaan uudelle tasolle. Tavoitteena on kehittää työnantajien kesätyöprosesseja sekä avata nuorille paremmat valmiudet siirtyä työelämään kannustavien kokemusten kautta.

IMG_20150311_095711

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT ja T-Media julkaisevat maaliskuun työpajassa syntyneistä oivalluksista Vastuullisen kesätyön toimintaohjeen. Ohje toimii perustana kevään aikana neljällä paikkakunnalla pidettäville työnantajien Kesäduunikoutsauksille. Vastuullisen kesätyön toimintaohje tulee myös yleiseen jakoon suomalaisille työnantajille.

Työpaja järjestetään yhteistyössä kampanjan asiantuntijakumppanina toimivan Innokampuksen kanssa. Innokampus haluaa aktivoida ja ohjata maamme 1,2 miljoonaa opiskelijaa koko suomalaisen yhteiskunnan yhteisen menestyksen rakentamiseen. Se luo uutta kansallista toimintatapaa, metodia ja tukiverkostoa, jotka auttavat nuoria edistämään omaa tulevaisuuttaan.

Lisätietoa kampanjasta:

Kampanjan projektijohtaja: Päivi Salminen-Kultanen, Liiketoimintajohtaja
p. 040 727 9717, paivi.salminen-kultanen@t-media.fi, http://www.t-media.fi

Työpajan toteutus: Annukka van der Borch, Project Manager, annukka.vanderborch@innokampus.fi, 044-9890877, www.innokampus.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s