VTT:n diplomi-insinöörit koolla Urban Millissä

Tekniikan Akateemisten liitto TEKin VTT:läinen paikallisyhdistys VTDI ry kokoontui Urban Milliin maanantaina 24.11. syyskokouksen ja keskustelutilaisuuden merkeissä. Sopiva paikka kokoukselle oli saatu käyttöön TEKin alueasiamiehen Jorma Louhelaisen avustuksella.  Aluksi Lars Miikki Urban Millistä kertoi paikan historiaa ja käytäntöjä tällä hetkellä. Syyskokousasioiden lisäksi keskusteltiin vilkkaasti VTT:n yt-neuvotteluiden kulusta ja tulemasta, ja myös uudesta, VTT Oy:ön tulevasta työehtosopimuksesta, joka myös on neuvoteltu tämän syksyn aikana.

Fyysiset puitteet tilaisuudelle tarjosi Urban Mill ja TEKin Uudenmaan aluetoimisto, jotka yhdessä pilotoivat uudenlaisia yhteisötilapalveluja Otaniemen alueella Espoo Innovation Gardenissa.

Puitteet sopivat hienosti tapahtumaamme, kiitokset TEKille ja Urban Millille!

Kuvassa Lasse kertoo kokouksen aluksi, missä olemme. Osa osallistuneista vtt-läisistä on ollut aiemmin töissäkin samassa talossa.

WP_20141124_17_38_01_Pro

VTDI on VTT:n, GTK:n, MIKES:n ja muiden vastaavaa toimintaa harjoittavien laitosten palveluksessa olevien,  teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa tai muissa niitä vastaavissa kotimaisissa taikka ulkomaisissa korkeakouluissa tai yliopistoissa alemman tai ylemmän akateemisen loppututkinnon suorittaneiden ammattijärjestö. Vuonna 1964 perustettu itsenäinen rekisteröity yhdistys on vuoden 2010 alusta akavalaisen Tekniikan Akateemisten Liitto TEKin paikallisosasto.

Lisätietoja VTDI:sta: http://vtdi.tek.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s