Maanmittarikillan vaalikokous Urban Millillä innosti kiltalaisia

Maanantaina 17.11.2014 Urban Millillä järjestettiin Maanmittarikillan vaalikokous. Maanmittarikilta on kiinteistötalouden, geomatiikan ja rakennetun ympäristön opiskelijat yhdistävä opiskelijajärjestö ja paikalle kokoukseen oli saapunut noin 80 killan jäsentä. Vaalikokouksen tarkoituksena oli valita killalle uusi hallitus ja toimihenkilöt seuraavalle toimintakaudelle 2015.

Urban Mill tarjosi vaalikokoustarkoitukseen varsin hyvät puitteet ja kokous venyikin lähes viisituntiseksi. Illan aikana kuultiin toinen toistaan parempia vaalipuheita ja vaalilupauksia sekä koettiin jännittäviä äänestystilanteita.

Lopputuloksena Maanmittarikillalle saatiin valittua ensi vuodelle paljon uusia innokkaita toimihenkilöitä (mm. www-vastaava, kuvausvastaava, liikuntavastaava, AD jne.) sekä uusi kymmenhenkinen hallitus. Ensi vuoden toimijat löytyvät Maanmittarikillan kotisivuilta www.maanmittarikilta.fi, josta voi myös seurata toimintaamme.

Kuvassa Maanmittarikillan vastavalittu hallitus vuodelle 2015.

mk hallitus

Puitteet tilaisuudelle tarjosi Urban Mill ja TEKin Uudenmaan aluetoimisto, jotka yhdessä pilotoivat uudenlaisia yhteisötilapalveluja Otaniemen alueella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s