Venuu.fi tilapalvelu aukesi – Urban Mill pilottiasiakkaana!

Venuu.fi on auki!

Venuu.fi on aaltolainen startup, joka voitti elokuussa Summer of Startups leirin ykköspalkinnon naapurissamme Startup Saunalla.  Urban Mill tukee toimintaa palvelun pilottiasiakkaaan roolissa, venuu.fi/venues/urban-cave.

”Finding the right venue for any event is both time-consuming and frustrating. Information is scattered, incomplete and difficult to access. We remove this inconvenience by taking care of your next event’s venue search in an intuitive and automated web service.”

”Jo lähes 200 tilaa on luonut seksikkään profiilinsa palveluun: 79 pikkujoulutilaa, 123 kokoustilaa, 83 seminaaritilaa, 77 häätilaa, 74 biletilaa, 40 saunallista tilaa… Mitä ikinä järjestätkin, nyt tiedät, mistä aloittaa tilaetsinnät! Suuntaa siis osoitteeseen Venuu.fi ja löydä monia Helsingin alueen tapahtumatilojen tuntemattomia helmiä – kuvineen! ”

”Tunnetko upeita tiloja? Auta meitä auttamaan kaikkia tilaisuuksien järjestäjiä suosittelemalla palvelua tuntemillesi tiloille! Vinkkaa meille tuntemistasi tiloista osoitteeseen: jasu@venuu.fi, Tervetuloa Venuu.fi:hin!  Postiosoitteemme: Venuu, Vironkatu 11 B 25, Helsinki 00170”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s