Urban Mill esiteltiin pääministeri Kataiselle

Lars Miikki Urban Millistä esitteli myllyn toimintaa pääministeri Jyrki Kataiselle eduskunnassa 1.10. järjestetyssä Kokoomuksen palkansaajavaltuuskunnan tapaamisessa. Valtuuskunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Sarkomaan isännöimä tilaisuus veti sankan joukon ammattijärjestökentän vaikuttajia pohtimaan yhdessä Suomen tulevaisuuden menestyksen eväitä.

Pääministeri Katainen korosti jatkuvan itseuudistumisen tärkeyttä sekä uusien innovatiivisten toimintamallien tarvetta yhteiskunnan kasvaviin haasteisiin vastaamisessa ja palvelujen kehittämisessä. Urban Milliä pääministeri piti toivoa antavana esimerkkinä.

Eduskuntatalo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s