Lujatalolaisen etätyöpäivä Urban Millissä 20.9.2013

Tomi_Tiainen

Urban Mill mahdollisti minulle inspiroivan ympäristön kansallisena etätyöpäivänä 20.9.2013. Aamulla saapuessani paikan päälle ei Urban Millin ovet vielä minulle auenneet, mutta pääsin sisään Startup Saunan avoimesta ovesta. Sauna otti minut lämpimästi vastaan ja pääsin heti keskustelemaan kahvikupin ääressä uusien liikeideoiden ja toimintamallien aloittamisen vaikeuksista sekä niiden ylittämisestä. Kiitos Uwe Schwarz vinkeistä ja kahvista! Aamusauna tarjosi rauhallisen ympäristön luovien kehitysideoiden muotoiluun ja toteuttamisen suunnitteluun, joiden parissa aamupäivä menikin rattoisasti. Iltapäiväsauna jäi kokematta, mutta luulen että lämmön noustessa löylyt paranevat ja liikehdintä lisääntyy.

Ennen lounasta siirryin Urban Millin puolelle jo auki olevista ovista ja sain Lars Miikiltä pikaisen tilannekuvauksen käynnissä olevista hankkeista ja Millin tapahtumista. Samalla tutustuin Aalto-yliopiston arkkitehtien ja maisema-arkkitehtien diplomityönäyttelyyn ja ideoihin, joita voi varmasti soveltaa käynnissä oleviin rakennushankkeisiimme. Lounaalla läheisessä Antell-ravintolassa törmäsin Aalto-yliopiston alumnisuhteiden Kaisaan ja Alinaan, joiden kanssa rupattelimme Aalto Future Clubin konseptista ja mitä lisäarvoa se voisi tuoda Lujatalon liiketoiminnalle.

Loppupäivän työskentelin Urban Millin Aalto Future Clubin tilassa tehokkaasti ja keskittyneesti huolimatta viereisessä Active Life Villagessa häärivästä japanilaisdelegaatiosta sekä satunnaisista keskusteluista ohikulkijoiden kanssa. Mm. Consairin Frank Russi kanssa ideoimme yhteistyötä uusien pölyttömän työmaan ja paremman tuotantolaadun mahdollistavien ratkaisujen luomiseksi. Päivän lopuksi pohdimme vielä Larsin ja Kari Mikkelän kanssa tapoja miten Lujatalo voisi olla mukana urbaanien innovaatioiden luomisessa.

Kansallinen etätyöpäivä Millissä oli tuottoisa, idearikas ja kaikin puolin antoisa. Suosittelen kaikille irtautumista päiväksi oman työpöydän kahleista ja avartamaan näkökulmia, luomaan kontakteja ja ideoimaan estoitta Urban Millin inspiroivassa ympäristössä. Kiitos Urban Mill!

Tomi Tiainen

Liiketoiminnan kehityspäällikkö, Lujatalo Oy

http://lujatalokehitys.wordpress.com/

P. 044 585 2820

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s