Urban Millin demovaihe käynnissä syksyn ajan!

Urban Millin demovaihe käynnistyi syyskuun alussa.  Syksyn aikana laajennetaan Millin käyttäjäyhteisöä, kohdennetaan toiminnan sisällöllistä fokusta ja ruuvataan palvelukonseptia käyttäjien tarpeiden ja kokemusten mukaan. Bisnesmalli kiinnitetään kokemusten pohjalta vuoden lopussa.

Kevät protoiltiin ja kuunneltiin käyttäjiä. Tilassa työskenteli kevään protovaiheen aikana runsas 3500 henkilöä yli 100 tapahtumassa. Tämän lisäksi Milliin tutustui 1500 vierailijaa Suomesta ja ulkomailta. Tilassa tuotettiin yli 10 protoa ja demoa, ja sen piirissä toimi kymmenkunta pientä yritystä. Protoilu onnistui hyvin, Urban Mill löysi käyttäjänsä ja tilakäytöstä ja -tarpeista saatiin hyvä kuva jatkoa varten.

Kesän aikana sulateltiin keväällä opittua, sovittiin tilan vuokraamisesta, etsittiin syksylle tilakumppanit ja hahmoteltiin syksyn demovaiheen toiminta. Kiinteistön omistaja AYK Oy   vuokrasi tilan Urban Mill -operaattori Järvelin Design Oy:lle ja Millin ydinkumppaneina jatkoivat Aalto-yliopisto, Espoon kaupunki ja RYM Oy. Lukuisia uusia pienempiä toimijoita liittyi Urban Mill –verkostoon.

Urban Millin demovaihe alkoi syyskuussa. Sen aikana keskityään Urban Millin palvelukonseptin kehittämiseen. Käytännössä tämä tapahtuu sisältöhankkeiden valmistelun ja käyttäjäyhteisön yhteistoiminnan kautta. Uusina käyttäjinä aloittavat mm.  muutama Aallon  Urbaanin kehittämisen kurssi ml. (Creative Sustainability) sekä joukko alan pk-yrityksiä. Teknologiakumppanedien kanssa kehitetään Urban Millin ubiiikkia tilakonseptia. Vuoden loppuun mennessä palvelumalli on luotu ja testattu ja vuonna 2014 jatketaan tarkemmin vakioidulla toimintamallilla edelleen Lean Startup –periaatteiden mukaisesti toimintaa kehittäen.

Kesän suunnitteluvaiheen aikana pidimme tauon tämä sivuston aktiivisessa päivittämisessä. Kesän toiminta on kuitenkin muistissa:-) Julkaisemme kesän tärkeimmät tapahtumat käänteisessä järjesteyksessä seuraavien viikkojen aikana. Kutsumme tätä toimintatapamme mukaisesti Flipped Publishing-konseptiksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s