Kaupunginjohtaja Mäkelä vierailulla Urban Millissä

Otaniemi Marketing Oy järjestää säännöllisesti vierailuja Otaniemen alueelle ja usein myös Urban Milliin. Nytkin yksi vierailukohde oli Urban Home, jossa Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä tutustui Urban Millin konsepetiin sekä Active Life Villagen toimintaan ja näiden ohella kaupunkisuunnittelulautakunnan illan työpajan järjestelyihin.

”On tärkeätä, että urbaanien palveluiden käyttäjät osallistuvat myös itse palveluiden suunniteluun”, kannusti Mäkelä mm. Active Life Villagen Pasi Pehoa jatkamaan matkaansa käyttäjäkeskeisellä kehittämispolullaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s