150 pyöräilijää kevätkunnosti 17.4. pyöränsä HoT:n demopäivänä!

Pitkä jono pyöräilijöitä täytii Design Factoryn ja Urban Millin piha-alueen ja Urban Millin sisäkäytävät 17.4. iltapäivällä kun Helsinki on Tires -tiimi (HoT)  järjesti  avoimen pyörien kevätkunnostusillan Urban Millin tiloissaan.

Paikalla kävi 150 pyöräilijää ja heitä ohjaamassa joukko pyörän kunnostuksen ammatilaisia ja harrastajia. Tapahtuma oli HoT-tiimin pyöräpalvelukeskuksen demo-tilaisuus, jolla kerättiin aitoa asiakaspalautetta PDP-kurssin aikana Helsingin kaupungille kehitetystä palvelusta.

”Tiimin saama palaute oli todella positiivista ja innostavaa! Palvelu koettiin tarpeelliseksi ja toimivaksi. Osallistujat toivoivat, että toimintaa jatkettaisiin heti. Tiimi sai myös paljon uusia ideoita palvelun jatkokehittämisekisi.” kertoi tiimin projektipäälliikkö Heidi Tulensalo. ”Otaniemen alueellakin on selvästi kysyntää pyöräpalveluille! Mitä jos Espooseenkiin kehitettäisiin oma palvelukonsepti!? ”, Heidi haastoi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s