Espoon kaupunkisuunnittelun työpaja valtasi Millin 18.4.

Espoon kaupunkisuunnittelun työpaja täytti Millin torstaina 18.4. Tilassa työskenteli niin luottamusmiehiä, kaupungin johtoa ja virkamiehiä, tutkijoita, yrityksiä kuin myös muita urbaanin suunnittelun sidosryhmiä. Erityisteemana oli T3–alueen kehittäminen.

DSC_0890

Yhteensä liki 70 osallistujaa testasi iltapäivästä iltayöhön asti  mm. Urban Homen soveltuvuutta suurien tapahtumien näyttämöksi, Scenea buffet-illallispaikkana, Urban Cavea kaupunki–simulaatoiden areenana ja 5 työryhmätilan toimivuutta nopeatempoisen yhteiskehittelyn alustoina. Startup Sauna ja Deisgn Factory tukivat tapahtumaa mm. mahdollistamalla kalusteiden yhteiskäytön.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s