Playful Learning Centerissä oppiminen on leikin asia

Helsingin yliopiston opettajankoulutuslaitokseen on avattu Tekesin Oppimisratkaisut-ohjelman rahoittama leikillisen ja pelillisen oppimisen tutkimustila, jossa kehitetään yhdessä yritysten kanssa uudenlaisia ratkaisuja oppimiseen. Mukana on tällä hetkellä päiväkoteja, kouluja sekä oppimisalan yrityksiä, joista yksi on Rovio Learning.

Tutkimustilan johtaja Olavi Mertanen vieraili onnekkaan sattuman kautta Urban Millissä 30.9. Hän kertoi kaksi viikkoa sitten avatun tutkimustilan toiminnasta ja tutustui samalla myllyn toimintaan. Kokemuksia yhteistyöalustoista ja niiden rakentamisesta vaihdettiin puolin ja toisin sekä sovittiin tietojen vaihdosta jatkossakin.

Lue lisää Playful Learning Centeristä Tekesin tiedotteesta sivulla http://www.tekes.fi/nyt/uutiset-2014/playful-learning-centerissa-oppiminen-on-leikin-asia/ ja tutkimustilan kotisivuilta http://plchelsinki.fi/

PLC

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s