Professori Jari Multisilta siirtyy Porin yliopistokeskuksen johtajaksi

CICERO Learning -verkoston johtaja, professori Jari Multisilta, on nimitetty Porin yliopistokeskuksen johtajaksi ja aloittaa uudessa tehtävässään marraskuun alussa.

Jari Multisilta (s. 1966) on työskennellyt CICERO Learning –verkoston johtajana vuodesta 2011. Tätä ennen hän toimi multimedian tutkijana ja professorina Tampereen teknillisen yliopiston Porin yksikössä vuosina 1996 – 2010. Kansainvälistä kokemusta Multisillalla on Stanfordin yliopistosta, jossa on hän työskennellyt useaan otteeseen tutkijana.

– Olen nauttinut työskentelystä Helsingin yliopistossa ja CICERO Learning -verkostossa. On ollut hienoa työskennellä tutkijakollegoiden kanssa erilaisissa projekteissa, ja mielestäni olemme yhdessä tehneet huippututkimusta CICERO:ssa. Jatkan tutkimustyötä uudessa tehtävässäni ja jatkan yhteistyötä CICERO Learning -verkoston kanssa. Tutkimushankkeet CICERO:ssa jatkuvat suunnitellusti, Multisilta sanoo.

Porin yliopistokeskus on 2 800 opiskelijan, 170 asiantuntijan ja neljän yliopiston muodostama, verkostomaisesti toimiva monitieteinen tiede- ja taideyhteisö (www.ucpori.fi). Yliopistokeskuksen toimintaa koordinoi Tampereen teknillinen yliopisto.

***

Professor Jari Multisilta is the new Director of University Consortium of Pori

The Director of CICERO Learning network, Professor Jari Multisilta, has been appointed as the new Director of University Consortium of Pori and will start in his new post in early November.

Jari Multisilta (b. 1966) has been the Director of CICERO Learning since 2011. Prior to his current post Multisilta worked as a multimedia researcher and professor at Tampere University of Technology in Pori in 1996-2010. Multisilta has international experience from working at Stanford University as a visiting researcher on multiple occasions.

– I have enjoyed every day at University of Helsinki and Cicero Learning. It has been great to work with fellow researchers in various projects, and I think that together we have created top quality scientific research at CICERO. I will continue doing research in my new position, and will continue to collaborate within CICERO Learning network. The research projects at CICERO will continue as planned, Multisilta states.

University Consortium of Pori (UCPori) is a centre of 2 800 students, 170 experts and four universities operating networked in a multi-science environment (www.ucpori.fi). The coordinating university of UCPori is Tampere University of Technology.


CICERO Learning
University of Helsinki
P.O.Box 9 (Siltavuorenpenger 5 A)
FI-00014 University of Helsinki, Finland

http://www.cicero.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s