Espoo-päivä lauantai 30.8. – yli sata tapahtumaa, myös kännyssä!

Espoo on nimikkopäivänään täynnä tapahtumia. Monipuolisesta ohjelmakattauksesta voi poimia omat suosikkinsa ja nauttia elämyksistä aamusta iltaan ympäri kaupunkia.

30.8. on vuoden hauskin lauantai!

Päivän aikana voi kokeilla uusia liikuntalajeja ja liikkua luonnossa. Eri kaupunginosissa ja alueilla järjestetään opastettuja kierroksia. Mielenkiintoisiin paikkoihin, kuten paloasemiin ja taiteilijataloihin, pääsee vierailulle. Saaristolaiva Ilves kuljettaa maksutta Nokkalasta Isoon Vasikkasaareen. Perheen pienimmät viihtyvät satutuokioissa, musiikkileikeissä tai vesipuistossa. Moniin museoihin on Espoo-päivänä vapaa pääsy. Herkkusuille on tarjolla yhteisiä piknikkejä, illallisia ja Espoo-päivän annoksia. Tanssimaan pääsee niin kauppakeskuksessa kuin saaristossa. Rannoilla, puistoissa ja kulttuuritaloissa järjestetään konsertteja ja kyläjuhlia.

Tule mukaan juhlistamaan yhteistä kaupunkipäivää yli 100 ohjelman pariin. Tapahtumat tarjoavat Espoon kaupunki sekä espoolaiset yhteisöt ja yritykset.

Espoo-päivä kännyssä!

Espoo-päivän mobiilipalvelun saat auki tästä linkistä. Linkin kautta voit myös kertoa kokemuksesi Espoo-päivän tapahtumista. Palvelu on tänä vuonna ensimmäistä kertaa käytössä. Mobiilipalvelu on proto, joka on syntynyt Espoo Innovation Gardenissa kesällä Urban Millin toimesta Espoo-päivää varten. Kokeilu on yksi esimerkki Espoon kuntalaislähtöisten digipalveluiden kehitystyöstä. Kehitystyö on avointa kaikille kaupunkilaisille.

Kaikkiin Espoo-päivän tapahtumiin on vapaa pääsy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s