Ensimmäinen 6Aika hankehaku käynnissä!

Ensimmäinen 6Aika-hankehaku on nyt käynnistynyt. Haku kohdistuu Avoimet innovaatioalustat ja Avoin data ja rajapinnat -painopistealueisiin. Näihin painopistealueisiin haetaan avoimessa, 30.9.2014 asti auki olevassa haussa sellaisia yhteishankkeita, joissa kuutoskaupungit (vähintään kaksi kaupunkia) toimivat päätoteuttajina. Muut mahdolliset julkiset tai kolmannen sektorin toimijat voivat osallistua näihin yhteishankkeisiin osatoteuttajina. Hakukriteerit ja muu hakutieto löytyvät täältä.

Yhteisen hankeidean löytymisen ja toteuttajien työnjaon sopimisen jälkeen siirrytään hankkeen päätoteuttajan johdolla laatimaan hankehakemusta normaalin EAKR-menettelyn mukaisesti EURA 2014 -järjestelmään. Tarkemmat ohjeet löytyvät Uudenmaan liiton julkaisemasta Hakijan oppaasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s