Week 35 at Urban Mill: Aalto / RCA London Masterclass – Oppimisen ympäristöt / Labs for Learners

Kesto / Duration: 24.8. – 6.9.2014

Järjestäjä / Organizer: AALTO / Emergent Design Methodologies, RCA / Service Design

Opettajat / Teachers:
AALTO / Jarmo Suominen, Antti Ahlava, visiting lecturers (Kirsti Lonka)
RCA / Dan Phillips, Jaana Tarma, Professor Stephen Heppell

Sijainnit / Locations: Otaniemi / Urban Mill Balcony, Lontoo / RCA Service Design Studio

Kuvaus:

Kurssi on intensiivinen kahden viikon workshop, josta ensimmäinen viikko järjestetään Otaniemessä, toinen Lontoossa. Yhteistyökumppanina toimii Lontoon RCA ja kurssin opiskelijoista puolet ovat RCAn palvelumuotoilun maisteriopiskelijoita.

Kurssilla keskitytään oppimisen ympäristöjen suunnitteluun – tarkkailun, haastattelujen ja ryhmätöiden kautta – päämääränä luoda konsepteja tulevaisuuden oppimisympäristöjä varten. Lähtökohtana ”flipped classroom” ajattelu, sekä fyysisten ja digitaalisten ympäristöjen yhdistelmien mahdollisuudet.

Description:

The course is an intensive workshop, lasting two weeks – the first in Otaniemi, the second in London. Half of the students on the course will be Service Design students from the RCA of London – our partner in organizing the course.

During the two weeks, we will focus on the design of learning environments through observation, interviews and groupwork – with the aim of creating concepts for the learning environments of the future. As our starting points, we will have the ”flipped classroom” concept, and the possibilities inherent in combining digital and real spaces.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s