Aallon uudelle Oppimiskeskukselle palvelukonsepti käyttäjälähtöisesti!

Aalto-yliopiston kirjaston, tulevan Oppimiskeskuksen, palvelumuotoiluhankkeen tulokset ovat valmistuneet. Hanke synnytti Oppimiskeskukselle kunnianhimoisen palvelulupauksen ”Yhdessä oppiminen tekee meistä maailman parhaita” ja uudenlaisen palvelukonseptin, jossa nykyisten palvelujen lisäksi on mukana asiakkaiden tarpeista nousseita uusia palveluja.

Uusi palvelukonsepti tukee kirjaston muodonmuutosta monikanavaiseksi, eläväksi oppimiskeskukseksi – osaksi oppimisympäristöä. Tulevaisuudessa oppimiskeskus on vetovoimainen kohtauspaikka ja koko yliopiston toiminnan näyteikkuna, joka tukee sekä yksin että yhdessä oppimista.

Otaniemen kampuskirjasto muuttaa remontin alta väistötiloihin Otakaari 1:een vuoden 2014 lopussa. Tavoitteena on testata uusia palveluja jo ennen kuin peruskorjattuihin tiloihin muutetaan takaisin vuonna 2016.

Tutustu loppuraporttiin: http://web.lib.aalto.fi/learningcenter/wp-content/uploads/2014/02/Oppimiskeskus_loppuraportti_300114_JULKINEN.pdf

Tutustu Oppimiskeskussuunnittelun: http://web.lib.aalto.fi/learningcenter/fihome/

User centered service concept for the new Learning Center

The results of the service design project for Aalto University Library’s forthcoming Learning Center are now finalised.  The project generated an ambitious service promise for the Learning Center “Learning together makes us best in the world”, and a novel service concept including new services arising from customer needs in addition to existing services.

The new service concept will support the transformation of the library into a lively multi-channel Learning Center – a component of the learning environment. In the future the Learning Center will be a magnetic meeting point that will showcase the university’s activities and support learning alone and together.

Otaniemi Campus Library will move to a swing space in Otakaari 1 at the end of 2014. The aim is to test the new services before returning to the modernised premises in 2016.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s