KyAMK:n tilasuunnittelijat etsivät virikkeitä Innovation Gardenista

Kymenlaakson AMK:n opiskelijatiimi, Kati Anttonen, Katariina Salo ja Taru Kivioja, kävi Myllyssä etsimässä virikkeitä omia töitään varten.

Tutustumismatkan vetäjä Kati Anttonen tekee parhaillaan opinnäytetyötään RYM Oy:n INDOOR-ohjelman osana. Työnä on oppimisympäristön suunnittelu Lappeenrannan teknilliselle yliopistolle. Katin inspiraation lähteitä ovat mm. käyttäjälähtöinen sisustusarkkitehtuuri, uudet innovaatiot ja uudenlaiset työympäristöt. Tiimiläisten muut projektit ovat luovan yhteistyötilan ja esikoulun tilojen kehittäminen.

KyAMK 040214

LTY:n projektiin kuuluu kolme erilaista demotilaa, joista tulee uudenlaisia oppimis-ympäristöjä. Yksi tiloista on monimuotoinen ja helposti muunneltavissa oleva luentosali. Toinen on videoneuvottelehuone, johon kuuluu aula ja ”taukotila”. Kolmas on työskentelytila, joka mahdollistaa, niin työskentelyn yksin, kuin ryhmissä, tai vaikka opetuksen. Yhteensä tilaa on käytettävissä  250 m2. Uudet demotilat otetaan käyttöön syksyllä 2014.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s