Arkkitehtuurin laitoksen Keilaniemi Networking -aamubrunssi veti väkeä

Aalto-yliopiston Arkkitehtuurin laitos kutsui Keilaniemen ja Otanienmen alueella toimivia naapureitansa jo toiseen ”perinteiseen” aamubrunssitilaisuuteen tiloihinsa. Laitoksen johtaja Antti Ahlava esitteli arkkitehtuurin laitoksen toimintaa. Teemana oli opetushenkilöstöön, oppilaisiin ja uusiin kunnostettuihin opetustiloihin tutustumisen lisäksi laitoksen projektivalmistelujen esittelyä ja keskustelua yhteistyön mahdollisuuksista sekä arkkitehtuurin tämän hetkisestä tilasta. Paikalle saapui kolmisenkymmentä henkilöä eri aloilta.

Esillä oli myös Aalto-yliopiston Digital Design Laboratory ADD:n 3D-tulostuslaite sekä syyslukukauden harjoitustöitä mm. Biomimic Design kurssilta. Nämä herättivät suurta mielenkiintoa ja innostusta osallistujisssa.

Urban Mill toimii tiiviissä yhteistyössä Aallon Arkkitehtuurin laitoksen kanssa ja osallistui brunssin järjestelyihin mm. välittämällä kutsuja Urban Mill -yhteisön toimijoille.

Keilaniemi_brunssi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s