News from Active Life Village!

Active Life Village on toiminut nyt uusissa Urban Millin tiloissa kesästä lähtien. Uusi osoitteemme on Betonimiehenkuja 3, 02150 Espoo  (Otaniemi).  Tänä aikana tiloihin on tutustunut jo yli 5000 kävijää. Urban Mill on avoinna kaikille eli tervetuloa tutustumaan hyvinvointiratkaisuihimme ilman ennakkovaroitusta, mikäli liikut täälläpäin. Yleensä meistä aina joku on paikalla.  Olemme mukana myös Omaishoitajamessuilla 28.11 Helsingissä.

PÄIVITÄMME ASIAKASREKISTERIÄMME
Mikäli sinä. kollegasi tai tuttavasi on kiinnostunut saamaan meiltä aika ajoin uutiskirjeitä tämän linkin kautta voi liittyä jakeluun.

Mukavaa syksyn jatkoa toivottaa Active Life Villagen tiimi!

Active Life Village has been working at the new Urban Mill premises since last summer.  Our new visiting address is  Betonimiehenkuja 3, 02150 Espoo (Otaniemi).  During the past few months, more than 5000 people have already visited the site.  Urban Mill is open for anyone and you can come and visit without prior warning should you be in the neighborhood.  Usually one of us will be present during daytime.  We are also exhibiting at the ’Omaishoitajamessut’ in Helsinki on November 28th.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s