Urban Mill loihti juhlatunnelmaa elokuun yöhön

Tieteiden yö oli yksityinen juhlatilaisuus, jossa Urban Mill sai vieraakseen Aallon BES:n Suvi Nenosen merkkipäivää juhlistavia ystäviä. ”Taas vuoden vanhenen, enää peiliin katso en, aika osaltaan minut armahtaa; ei pienet myrskyt saa, mua suuntaa muuttamaan, johtotähteeni mä luotan vaan” lauloi Sanna Mansikka duo Turusta – syntympäivälaulu on Sanna Mansikan omaa tuotantoa ja päivänsankari on ollut mukana sitä sanoittamassa. Sanna Mansikka duo oli ensimmäinen bändi Urban Millin historiassa – musiikkia oli hyvä kuunnella ja illan mittaan lattiaa löytyi myös tanssijoille. Rento ja helposti juhliin muunneltava tila palveli tarkoitustaan ja useimman vieraan suulla esitettiin kysymys: ”Mikä paikka tämä oikein on?” tai todettiin suoraan: ”Tämähän on mukava paikka.”

Juhlat syntyvät aina ihmisistä ja ihmisten kohtaamisesta. Urban Mill antoi oivat puitteet keskusteluille ja tapaamisille. Iloinen puheensorina ja pienet, jatkuvasti elävät ryhmät muotoituvat kuin itsestään: oli aikaa vaihtaa ajatuksia, vaeltaa ryhmästä toiseen ja kuulua juhlivaan joukkoon. Herkkupöytä oli tietenkin osa juhlaa – se pystytettiin nyyttikestiperiaatteella itsepalvelutilaan. Ilta oli lämmin ja ulkotulet pihatasanteella loistivat valona kotiin lähtijöille. Urban Mill on tärkeä osa yhteisöjen arkea ja nyt todistetusti myös meidän juhliamme.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s