Siirrettävää päiväunipaikkaa rakennetaan Urban Millin edustalla

Finncontainers Oy Ltd:n 12-metrinen merikontti saapui Otaniemeen Urban Millin ja startup Saunan edustalle rakentamista varten. Kyseessä on Päiväunen Paikka, joka voitti syksyllä Helsingin yrittäjien mikroyrittäjäkilpailun, ja jota on siitä lähtien kehitetty eteenpäin. Ideana on perustaa paikka, jossa kaupunkilaiset voi käydä ottamassa päiväunet tai muuten virkistäytymässä kesken työpäivän.

Monialainen Aaltolaisryhmä rakentaa popup -kontin valmiiksi The Tall Ships Races Helsinki 2013 -tapahtumaan, jonne se pystytetään 17.-20.7. Projektia tukevat Finncontainers Oy Ltd, Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus (AVEK) ja Aalto-yliopisto. Lisätietoa: https://www.facebook.com/PaivaunenPaikka

Unikontti

Urban Millin, Startup Saunan ja Alto Design Factoryn välisestä sisäpihasta on kesän ajaksi puolet rajattu autottomaksi alueeksi, jossa voi toteuttaa erilaisia Popup -projekteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s