Kaupunkien vajaakäytössä olevat tilat alkavien yritysten käyttöön

Kaupunkien vajaakäytössä olevat tilat alkavien yritysten käyttöön

Juha Kostiainen kirjoittaa blogissaan.” Kaupungeilla ja kunnilla on tyhjillään tai vajaakäytössä olevia tiloja. Toisaalta monet alkavat yrittäjät tarvitsisivat edullisia ja joustavia tiloja. Luovan talouden mobiilit työntekijät työskentelevät kotona, toimistoissa, junissa, busseissa, lentokoneissa, kahviloissa sekä asiakkaiden ja kumppaneiden luona. Monille yksin työskenteleville arvokasta olisi yhteisön antama vertaistuki, inspiraatio ja oppiminen.

Osana Suomen Kulttuurirahaston Muotoillut Ratkaisut 2012-ohjelmaa toteutettiin Helsingissä mielenkiintoinen projekti, jossa rakennettiin toimintamalli kaupungin omistamien tilojen ja yrittäjien tarpeiden kohtaannuttamiseksi. Projektin toteutti yhdessä Helsingin elinkeinotoimen ja 19 yrittäjän kanssa Diagonal Mental Structure Oy pääsuunnittelijana Sami Oinonen. Oinonen on mm. Hub Helsingin perustaja. Projektin tuloksena syntyi konsepti nimeltään Loft Helsinki, raportin voi ladata osoitteesta http://muotoillutratkaisut.fi/lopputulokset-2/…”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s