HRI – Helsinki Region Infoshare sai Euroopan komission innovaatiopalkinnon

HRI – Helsinki Region Infoshare sai Euroopan komission innovaatiopalkinnon

Helsinki Region Infoshare (HRI )palkittiin tänään EU:n julkishallinnon innovaatiokilpailussa. Palkintorahoilla kehitetään edelleen HRI-palvelua ja edistetään muun muassa kaupunkilaisten tiedonsaantia kaupunkien päätöksenteosta. Palkintosumma on 100 000 euroa.

HRI palkittiin EU:n julkishallinnon innovaatiokilpailussa kansalaisia hyödyttävien palvelujen sarjassa. Palkinnon vastaanottivat tänään Corkissa, Irlannissa järjestetyssä Week of Innovative Regions in Europe (WIRE 2013) -konferenssissa Helsingin kaupungin tietokeskuksen johtaja Asta Manninen ja HRI:n projektipäällikkö Ville Meloni Forum Virium Helsingistä. Palkintoraati valitsi voittajat neljän kriteerin perusteella: aloitteen omaperäisyys ja monistettavuus, taloudellinen merkitys asianomaiselle yhteisölle, sosiaalinen merkitys asianomaiselle yhteisölle sekä palkintorahan suunniteltu käyttötarkoitus.

http://www.hri.fi/fi/ajankohtaista/hri-sai-euroopan-komission-innovaatiopalkinnon/

Lisätietoa

European Prize for Innovation in Public Administration -kilpailun verkkosivut:
www.ec.europa.eu/admin-innovators

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s