JAMK:n kampuskehittäjät Urban Millillä 3.6.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) kampuskehittäjien ryhmä saapui tutustumisvierailulle Otaniemeen 3.6. Vierailukohteena oli Urban Mill, josta tehtiin pyrähdykset myös Startup Saunan ja Aalto Design Factoryn puolelle.

Keskusteluissa todettiin, että eri paikkakuntien kohtaamistila- ja kampuskehittäjien kannattaa verkottua, jotta voidaan vaihtaa kokemuksia, oppia yhdessä ja näin nopeuttaa kehitystä. Yhteistyötä Urban Millin ja JAMK:n välillä jatketaan tämän vierailun pohjalta.

JAMK kehittäjät MillilläKuva: Jari Järvinen, JAMK

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s