Euro Cities Collaboration Platform 2013 Millillä

Espoon kaupungin kansainvälistä yhteistyötä koordinoiva Glen Gassen ja Otaniemi Marketing Oy:n Ari Huczkowski toivat Euro Cities Cooperation Platform 2013 -tapahtuman osallistujat tutustumaan Active Life Villagen, Helsinki on Tiresin (HoT) ja Urban Millin toimintaa.

Design Factoryn PDP-kurssilla kehitetty HoT pyöräkeskuskonsepti kiinnosti erityisesti kaupunkeja, mm. pyöräilykaupunki Amsterdamin edustajat halusivat aloittaa yhteistyökeskustelut HoT:n vetäjän Veera Suomalaisen kanssa.

IMG_2936

Ulkomaalaisia delegaatiota vierailee Millissä joka viikko. ”Urban Mill on yksi niistä Otaniemen viidestä kuumasta kohteesta, jotka kiinnostavat useita ulkomaalaisia vieraitamme”, kertoi  Ari Huczkowski. Myös muissa Otaniemen Innovation Gardenin kohteissa, kuten Design Factorylla ja Startup Saunassa, riittää vierailijoita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s