Innovatiivinen kaupunki® -ohjelman koordinaattorit vierailulla

Aallon ja Helsingin Innovatiinen kaupunki® -ohjelman koordinaattorit tutustuivat Milliin. Urban Mill tukee jatkossa ohjelman toimintaa tarjoamalla työ- ja tapahtumatilaa. Vierailulla aloitettiin keskustelut muusta yhteistyöstä.

Innovatiivinen kaupunki® -ohjelma on Aalto-yliopiston ja Helsingin kaupungin kumppanuusohjelma, jonka tavoitteena on tuottaa kestävää urbaania kehitystä edistäviä innovaatiota monialaisen tutkimus- taide- ja kehittämisyhteistyön keinoin.

Ohjelmayhteistyö pohjautuu Aalto-yliopistossa tehtävään tieteellisen ja taiteellisen työhön sekä Helsingin kaupungin kehittämistarpeisiin. Ohjelman puitteissa on toteutettu hankkeita mm. asumiseen, liikenteeseen, rakentamiseen sekä kaupunkilaisten ikääntymiseen liittyen. Lisäksi on tutkittu alueellista kilpailukykyä, organisaatioiden johtamista sekä palveluprosesseja ja niiden muotoilua.

Jo kymmenen vuotta toiminut ohjelma on hiljattain uudistettu koskemaan kaikkia Aalto-yliopiston korkeakouluja. Ohjelma tukee Aalto-yliopiston ja Helsingin kaupungin strategisten tavoitteiden toteutumista.

http://innovatiivinenkaupunki.aalto.fi/fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s