Avaamme asteittain toimintaamme – myös tapahtumatilamme ovat varattavissa

We are gradually opening up our operations – our event spaces are also bookable

Kumppaneillemme, jäsenillemme, asiakkaillemme, ystävillemme; For our partners, members, customers, and friends;

Tervetuloa takaisin sorvin ääreen ja Otaniemeen!

Aallon kampusta ollaan asteittain avaamassa vaikka syksyn koronatilanteeseen liittyy paljon epävarmuutta, eikä pandemia ole vielä tuolloin kokonaan ohi: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta

Urban Mill on yksi keskeisistä yhdessätekemisen paikoista Otaniemessä. Sovellamme Aalto-yliopiston antamia linjauksia koronavirukseen liittyen ja jatkamme 16.8.2020 asti itsepalvelumoodissa. Tämä tarkoittaa sitä, että tila on siihen asti auki vain asiakkaillemme / avaimen haltijoiden organisaatioille ja heidän vierailleen.

Tilamme ovat normaalisti varattavissa. Katso palveluhinnasto: https://urbanmill.org/palvelut/ . Tilojen käytössä tulee kuitenkin noudattaa yliopiston ja viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia.

Tarvitsetko fyysistä etäyötilaa?

Urban Millistä voit vuokrata fyysisen etätyöpisteen tehostamaan työskentelyäsi ja jäsentämään paremmin työtäsi ja vapaa-aikaasi. Meillä on tarjolla rajattu määrä etätyöpisteitä suuressa hallitilassame. Ne sijaitsevat turvallisen välimatkan päässä toisistaan ja ovat räätälöitävissä tarpeitesi mukaan. Tilassa on maksuton WLAN-yhteys.

Samassa taloudessa asuvalla toisella henkilöllä on myös etätyöpisteen käyttöoikeus (yksi avain / talous). Lisäksi pienille tiimeille on tarjolla on muutama erillinen pientila, mm. yksi lukittava toimistohuone erillisessä toimistosiivessä.

Hinnat

  • Etätyöpiste yhdelle henkilölle / taloudelle, käytettävissä 24/7: 150 euroa / kk + ALV 24 %
  • Kiinteä pientila 2-3 hlö tiimille, käytettävissä 24/7: 350 euroa / kk + ALV 24 %

Sijainti: URBAN MILL INNOVATION PLATFORM, Betonimiehenkuja 3 E, 02150 ESPOO

Tiedustelut: varaukset@urbanmill.fi

Read in Enlish:

Welcome back to the buzz of Otaniemi!

The Aalto University campus is gradually being opened, although there is a lot of uncertainty about the corona situation in the autumn, and the pandemic is not completely over at that time: https://www.aalto.fi/en/aalto-university/information-on-coronavirus

Urban Mill is one of the key places to meet and work together in Otaniemi. We apply the guidelines issued by Aalto University in relation to the coronavirus and will continue until 16 August 2020 in self-service mode. This means that until then, our spaces will be open only to our customers / keyholder organizations and their guests.

Our facilities are normally bookable. See the service price list: https://urbanmill.org/palvelut/. However, the use of the facilities must follow the instructions and recommendations issued by the university and the authorities.

Do you need physical remote working station?

From Urban Mill, you can rent a physical remote work station (desk) to streamline your work and better structure your work and leisure. We have a limited number of remote workstations on offer in our large hall space in Otaniemi. They are located at a safe distance from each other and customizable to your needs. There is free WLAN access.

Another person living in the same household also has access to the remote workstation (one key / economy). In addition, there are a few separate small spaces available for small teams, e.g. one lockable office room in a separate office wing.

Prices

  • Remote workstation for one person / household, available 24/7: 150 euros / month + VAT 24%
  • Fixed small space for 2-3 people team, available 24/7: 350 euros / month + VAT 24%

Location: URBAN MILL INNOVATION PLATFORM, Betonimiehenkuja 3 E, 02150 ESPOO

Inquiries: varaukset@urbanmill.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s