Urban Millin uutiskirje 20.1.2017

Tänään lähetetyn uutiskirjeemme aiheet:

TULEVIA TAPAHTUMIA

  • Osallistu / Join 133. BisnesTreffit / BisnesDates @ Design Factory 27.1. klo 8-9
  • Sitran miljoonan euron Ratkaisu 100 -kilpailun haku auki 13.2.2017 asti
  • Peloton Club: Smart Urban Services 26.1. 9-12 am @ Newco, Ensi linja, Helsinki
  • Koko perheen tiedepäivät Urban Millissä 28.1. (täynnä) ja 25.2.

UUTISIA URBAN MILLIN EKOSYSTEEMISTÄ

  • Consairille voitto Fennia Design Prize -kilpailun startup sarjassa
  • Joulun JÄTTIyllätys tuli Urban Millistä
  • Teknologiabarometri 2017 julkaistu

TIETOA URBAN MILLIN PALVELUISTA

  • Varauskalenteri on apuna Urban Millin tilojen varaamisessa
  • Urban Mill on myös Facebookissa
  • Seuraa Urban Mill -blogeja

LUE KOKO UUTISKIRJE TÄSTÄ:

Ajankohtaista Urban Millin ekosysteemissä

TULEVIA TAPAHTUMIA

Osallistu / Join 133. BisnesTreffit / BisnesDates @ Design Factory 27.1.

Aalto Design Factory Fri 27.1. 08.00-09.00. Entrance and morning coffee from 07:45

BisnesDates is a morning thought bubble for anyone looking into establishing or enlarging their international business circle. For the year 2017 we are turning our attention to Aalto University’s students and local international startups.

For the greatest benefit we recommend inviting your own social networks to participate in the dialogue with the hashtag #bisnestreffit. Each event will also be streamed. For new and previous streams please check out here.

Organizers: Aalto Design Factory and Personal EU United Brains

Read more: http://designfactory.aalto.fi/events/133-bisnes-dates/

Sitran miljoonan euron Ratkaisu 100 -kilpailun haku auki 13.2.2017 asti

Sitran miljoonan euron Ratkaisu 100 -kilpailu etsii ratkaisijoita yhteen Suomen tärkeimmistä haasteista, siihen, miten saadaan kaikkein osaamisen käyttöön. Tähän haasteeseen tartutaan nyt avoimella kilpailulla ja miljoonan euron palkinnolla. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa, jolla on ratkaisu siihen, miten kaikkien osaaminen saadaan käyttöön. Kilpailu on avoin kaikille. Haku on auki 13.2.2017 asti. Lisätietoa: http://ratkaisu100.fi

Peloton Club: Smart Urban Services 26.1. 9-12 am @ Newco, Ensi linja, Helsinki

The event is part of the Peloton Innovation Camp where some 20 teams of Peloton Club are working in two acceleration programmes focusing on solving the most pressing challenges of the cities right now. The event is free but has very limited space. Information and registration: https://www.eventbrite.com/e/peloton-club-smart-urban-services-tickets-30736109531?aff=efbnreg

Koko perheen tiedepäivät Urban Millissä 28.1. (täynnä) ja 25.2.

TEK järjestää alkuvuonna koko perheen tiedepäiviä Urban Millissä. Tilaisuudet on tarkoitettu ensisijaisesti TEKin Uudenmaan alueen jäsenille perheineen ja ne ovat maksuttomia. Ohjelmassa on toiminnallisia tiederasteja, joilla tehdään hauskoja tutkimuksia oikeilla tutkijavälineillä. Lisäksi ohjelmassa on erilaisia rakentelurasteja, Pokemon- ja Minecraft-teemaiset tiederastit, sekä Tutkija Piin Tiedeshow, jossa selviää Talent-ohjelmassa nähtyjen tiedetemppujen salaisuudet.

Ensimmäinen tiedepäivä 28.1. meni täyteen ennätysajassa joten seuraa TEKin jäsentiedotteita ja ilmoittaudu ajoissa 25.2. järjestettävään tapahtumaan!
Lisätietoa: https://www.tek.fi/fi/palvelut/tapahtumat/koko-perheen-tiedepaiva

UUTISIA URBAN MILLIN EKOSYSTEEMISTÄ

Consairille voitto Fennia Design Prize -kilpailun startup sarjassa

Urban Millin ekosysteemin startupille Consair Oy:lle myönnettiin 19.1. Fennia Prize startup -sarjan Winner -palkinto CAMU 1200:sta, uudesta käyttäjäystävällisestä ratkaisusta rakennustyömaiden pölyongelmaan. Fennia Prize on muotoilukilpailu, jossa palkitaan yrityksiä ja organisaatioita muotoilun esimerkillisestä käytöstä. Winner -palkinto myönnettiin tänä vuonna ensimmäisen kerran rakennusalan tuotteelle. Järjestäjinä toimivat Design Forum Finland, Fennia, Elo sekä Patentti- ja rekisterihallitus.

Fennia Prize 2017 -palkintonäyttely on avoinna 20.1.–12.2.2017 osoitteessa Kluuvikatu 6, Helsinki  ma–pe 11–18, la 11–17, su 12–16, vapaa pääsy.
Lisätietoja:

Joulun JÄTTIyllätys tuli Urban Millistä

Onneksi olkoon Urban Millissä toimivalle Kuori Oy:lle, jonka jättitabletti ”tekee Television tarpeettomaksi”! Something real BIG from Urban Mill community! Lisätietoa: https://www.epressi.com/tiedotteet/suunnittelu-ja-tekniikka/suomalainen-yetitablet-tekee-tvn-tarpeettomaksi.html

Teknologiabarometri 2017 julkaistu

Poliittisten päättäjien käsitys Suomen teknologian tasosta on muuttunut negatiiviseen suuntaan. Samalla panostuksia tutkimukseen ja tuotekehitykseen on leikattu rajusti, selviää TEKin ja VTT:n toteuttamasta Teknologiabarometristä. Teknologiabarometrin synkkään kuvaan häämöttää kuitenkin valoa yrityssektorilta. Yritykset arvioivat panevansa tulevaisuudessa tuotekehitykseensä paukkuja nykyistä enemmän. Myös suorat sijoitukset Suomeen ovat kasvaneet. Lisätietoa: https://lehti.tek.fi/tekniikka/tekbaro-2017-minne-katosi-ymmarrys-innovaatiovetoisesta-talouskasvusta

TIETOA URBAN MILLIN PALVELUISTA

Varauskalenteri on apuna Urban Millin tilojen varaamisessa

Varauskalenterimme on hyvä apu kun suunnittelet tilaisuuden järjestämistä tai haluat seurata mitä myllyllä tapahtuu. Kalenteri löytyy osoitteesta https://urbanmill.org/varauskalenteri ja palveluhinnasto osoitteesta https://urbanmill.org/palvelut/

Tilavaraukset sähköpostilla osoitteeseen varaukset@urbanmill.fi .

Urban Mill on myös Facebookissa

Facebook-sivuiltamme löydät lisää ajankohtaista urbaanin kehittämiseen liittyvää tietoa meiltä ja maailmalta. Käy tutustumassa ja tykkäämässä: http://on.fb.me/1JdLnSA

Urban Mill on myös Facebookissa

Voit seurata blogeja syöttämällä sähköpostiosoitteesi pääsivumme http://urbanmill.org kohtaan ”SEURAA URBAN MILLIN BLOGIA / FOLLOW URBAN MILL BLOG” (löytyy oikealta sivun yläosassa).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s