Aallon alumneja ”lastenkutsuilla” Urban Millissä – syksyä juhlittiin rapujen ja taikurien kera

Lauantaina 12.9. juhlittiin iloisia ”Aikuisten lastenkutsut” -teemaisia rapujuhlia Urban Millin Scene-tilassa. Piirroshahmoja, pehmoeläimiä ja muita värikkäitä juhlijoita oli paikalla seitsemisen kymmentä. Nauru raikui, ja juhlinnan sorina täytti suuren ja korkean tilan yllättävän tunnelmalliseksi. Sitsipöydät eristimme sermein hallin etuosan cocktail-tilasta, jonka pidimme ulos asti avoimena.

Pomppulinna Pöydät Ravut Scene

Rekvisiittana lastenjuhlissa oli perinteisten ilmapallojen ja serpentiinien lisäksi muun muassa erilaisia valosarjoja, suuri pomppulinna lastauslaiturilla sekä cocktail-tilaisuudessa popcorn-kone. ”Kokkareiden” tilalla pidimmekin ”popparit”. Jälkiruokaa ja -juomaa sai onginnasta salaperäisten verhojen takaa.

Illan aikana meille esiintyivät muusikot, taikurit ja muut lahjakkaat ja rohkeat yksilöt juhlijoiden joukosta. Catchbox-mikrofoni oli käytössä hauskana lisänä monissa eri ohjelmanumeroissa. Keittiön suurille pöydille mahtuivat ravut hyvin sulamaan sekä useampikin järjestäjä pilkkomaan, sekoittamaan ja annostelemaan juhlakansalle ruokaa.

Pomppulinna ja popcorn-kone vuokrattiin Helsingin Viihdepelit Oy:ltä (http://www.viihdepelit.fi/) Lauttasaaresta. Suosittelemme! Palvelu oli joustavaa ja ystävällistä ja käyttöohjeet selkeät – eikä matka Otaniemeen ole pitkä.

  • Teksti: Jenni Kivi
  • Kuvat: Salli-Maija Lahtinen ja Laura Hakonen

Tilojen käytön alumniystävälliseen hintaan tarjosivat Urban Mill ja TEKin Uudenmaan aluetoimisto, jotka yhdessä pilotoivat uudenlaisia yhteisötilapalveluja Otaniemen alueella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s