100 uusien urapolkujen rakentajaa Urban Millissä!

Espoon kaupunki koordinoi Microsoftin Keilaniemen toimipisteen irtisanomisia koskevan verkottumistilaisuuden Urban Millissä 26.9.2014. Paikalle saapui lähes sata henkilöä, jotka etsivät uusia urapolkuja ja kontakteja. Kymmenkunta osaamisen verkottamispalveluita tarjoavaa organisaatiota esitteli palvelujaan Urban Millin isoon halliin pystyttämillään ständeillä. MicrosoftEspooMylly26.10.2014 Tilaisuudessa puhui mm. Espoon kaupungin elinkeinojohtaja Tuula Antola, joka kehotti hyödyntämään myllyssä esillä olevia palveluita, mukaan lukien Urban Milliä, uusien urapolkujen rakentamistyössä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s