Nokkela kaupunki: Anthony Townsend antaa selkeät ohjeet smart cityn kehittämiseen

Juha Kostiainen kirjoittaa blogissaan:

”Think globally, act locally –sanonnan Townsend kääntää muotoon Build locally, trade globally eli sovelluksia kannattaa kehittää järjellisessä mittakaavassa käyttäjien kanssa ja vasta sitten levittää niitä. Loppuun nostaisin vielä kaupunkien moniulotteiseen luonteeseen liittyvän näkökulman eli että älykkäiden kaupunkien kehittämisessä eri riitä, että tiimissä on erilaista osaamista vaan että ”designerien” täytyy kyetä ajattelemaan useamman osaamisalueen näkökulmasta (transdisciplinary). Ei siis riitä, että on tiimissä on monta smartia henkilöä, vaan näiden jokaisen pitää osata ajatella smartisti.”

Lue koko blogikirjoitus:

Townsend antaa selkeät ohjeet smart cityn kehittämiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s