Välähdyksiä Maanmittarikillan 113. vuosijuhlan kokkareilta Urban Millissä 14.3.

Maanmittarikillan 113. vuosijuhlan kokkarit järjestettiin Urban Millissä perjantaina 14.3. Tilaisuudessa saatiin muun ohjelman lisäksi nauttia mm. vuosijuhlaan osallistuneiden kiltojen, ammattiainekerhojen, ylioppilaskunnan sekä muiden Maanmittarikillan ystävien onnittelupuheenvuoroista sekä toinen toistaan innovatiivisemmista lahjoista.

Opiskelijat ja opiskelijajärjestöt ovat oleellinen osa Urban Millin yhteisöä ja olemusta. Maanmittarikilta on yhdessä mm. Arkkitehtikillan ja kiinteistöalan ammattiainekerho FUNDI:n kanssa osallistunut Urban Kiltiksen perustamiseen Myllylle. Vasta alkuvaiheessa olevasta Kiltiksestä on tarkoitus tulla monialainen urbaani kiltahuone, joka yhdistää uusilla tavoilla erityisesti rakennetun ympäristön teemoissa toimivia kiltoja, ammattiainekerhoja ja alumneja.

Urban Mill toivottaa niin Maanmittarikillan kuin muut aiheesta kiinnostuneet opiskelijajärjestöt sekä niiden ystävät tiivistyvään, uutta luovaan yhteistyöhön Betonimiehenkujalle!

kokkarit4kokkarit2

kokkarit3kokkarit1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s