Yleisöluento 26.3. Laiturilla: Miten Tukholma aikoo miljoonakaupungiksi?

Tukholman kaupunkisuunnittelusta vastaava vs. kaupunkirakentamisjohtaja Niklas Svensson saapuu maaliskuussa Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston vieraaksi. Hän pitää avoimen yleisöluennon Laiturilla keskiviikkona 26. maaliskuuta kello 15 alkaen.

Hän kertoo miten Tukholma vastaa kaupunkisuunnittelun keinoin kasvun haasteisiin. Tukholman kaupungin päämääränä on nousta miljoonakaupungiksi vuoteen 2030 mennessä. Tukholmassa on valmistunut yleiskaava nimeltä Promenadstaden ja siinä määritellään kaupungin maankäytön suuret strategiset linjat. Tukholmassa on myös valmistunut ohjelma, jonka tavoitteena on toteuttaa 140 000 asuntoa vuoteen 2030. Tämän tavoitteen toteuttaminen edellyttää kaupunkirakenteen tiivistämistä. Lisäksi Tukholma on päättänyt merkittävistä investoinneista metroverkostonsa laajentamiseen.

Luentokielenä on englanti, mutta keskusteluun voi osallistua myös ruotsiksi. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/1466723553551080/

Lisää tietoa Tukholman kaupunkisuunnittelusta: http://bygg.stockholm.se/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s