Espoon koulutuskumppanit loivat ketterää yhteistyömallia

Espoon kaupungin ja sen koulutuskumppanien johdon verkoston työpaja etsi 5.2. Urban Millissä ratkaisuja siihen, miten yhteisellä kehittämisellä viedään eteenpäin kaupungin poikkihallinnollisten kehitysohjelmien aihioista hankkeita, jotka työstävät palvelujen kehittämistä ja uuden yritystoiminnan syntymistä.

5.2.2014 espoon koulutuskumppanit

Tavoitteena oli hahmottaa tapaa tehdä yhteistyötä entistä tehokkaammin kevyiden kokeilujen kautta ilman liikaa organisoitumista ja byrokratiaa. Tilaisuudessa oli mukana ideoimassa 15 oppilaitosten ja kaupungin johdon edustajaa edustajaa. Espoon Kristiina Erkkilä ja Sampo Suihko vetivät työpajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s