Urban Mill Pecha Kucha at RYM Summit 2013

RYM SUMMIT 3.12.2013 – tutkimuksella menestystä! Miten rakennetun ympäristön huippututkimuksella tehdään parempaa bisnestä – niin kotimarkkinoilla kuin globaalisti? Tilaisuudessa esiteltiin RYM-tutkimusohjelmien tuloksia ja tehtiin linjauksia siitä, mihin huippuosaamisen keihäänkärkiin panostetaan jatkossa. Mukana  myös Urban Mill.

”Rakennetun ympäristön huippuosaamiseen on nyt panostettu noin neljä vuotta ja tuloksellisuus nousee kiihtyvää vauhtia. Halusimme näyttää RYM Oy:n panostusta alamme osaamiseen ja huippuosaamiseen ja saitte nopean ikkunan monipuoliseen tutkimusosaamiseen ja yritysten keihäänkärkihankkeisiin osana ohjelmia. Kiitos kärkiyritysten olemme hyvässä vauhdissa synnyttämässä huippuosaamisen ekosysteemejä tälle toimialalle.

Rakennetun ympäristön toimiala pelastaa maailman. Tämän alan merkitys kasvaa entisestään tulevaisuudessa. Siitä saimme Summitissa hyvää näkemystä Team Finland Ennakointi-ryhmän avulla.

.

RYM Oy uudistaa omaa tutkimusagendaansa (Strategic Research Agenda=SRA) ja painopisteinä olemme nostamassa kolme teemaa: hyvinvointia lisäävät tilat, resurssiviisaudella kilpailukykyä ja investointeja houkutteleva rakennettu ympäristö. Summitin paneelikeskustelu toi esiin hyvin näiden teemojen mahdollisuudet toimia kärkiyritysten strategioiden toteuttamisessa. Kaikkiin teemoihin haluammekin yrityksiä, jotka haluavat juuri oman strategiansa ja visionsa täyttämiseksi käyttää RYM Oy:n mahdollistamaa SHOK-instrumenttiä. Tervetuloa ottamaan oman strategianne mukaisesti tämä mahdollistava SHOK-toiminta käyttöön.”

Terveisin
Ari, Anssi ja Jarmo

Dr Ari Ahonen
CEO

Kaikki esitykset löytyvät osoitteesta: http://www.rym.fi/tapahtumat/rymsummit2013/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s