VTV: TKI-toiminnan ja osaamisen hyödyntäminen kiinteistö- ja rakennusklusterissa

Valtiontalouden tarkastusvirasto järjesti 11.4.2013 työpajan ”TKI-toiminnan ja osaamisen hyödyntäminen kiinteistö- ja rakennusklusterissa”. Työpajasta laadittiin keskustelunaloite, joka sisältää johdattelun työpajan aihepiiriin, työpajan johdattelupuheenvuorojen pitäjien laatimat kirjoitukset sekä niistä laaditun suppean yhteenvedon. Keskustelunaloite julkaistiin 30.8.2013 valtiontalouden tarkastusviraston selvitykset -sarjassa.

Tästä raportti e-julkaisuna

Tästä raportti PDF:nä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s