Tekesin, Finpron ja Sitran asiantuntijat tavattavissa Myllyllä 24.10. klo 9-15

Tekesin asiantuntijat Heikki Hannula (tietoliikenne, elektroniikka, laiterakennus – heikki.hannula(at)tekes.fi) ja Arto Keinänen (yritysrahoitus ja yrityspalvelut – arto.keinanen(at)tekes.fi) työskentelevät Urban Millissä torstaina 24.10. klo 9-15. Finprosta paikalla on Anne Rahikainen ja Sitrasta Marja Pirttivaara.

Paikkana Aalto Future Clubin yhteistoimintatila 1. kerroksessa. Tervetuloa milloin vain keskustelemaan esimerkiksi organisaatiosi t&k&i-toiminnasta, liiketoimintaideastasi ja kysymään Tekesin rahoitusmahdollisuuksista!

24.10.2013 consultation invitation in english

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s