Aaria Family ja Active Life Village yhteistyösopimukseen

Urban Millin pioneerikumpanit yhteistyöhön: Aaria Family Oy ja Active Life Village solmivat yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on liiketoiminnan edistäminen, tuotekehitys ja markkinointiyhteistyö.

Aaria etsii, analysoi ja ehdottaa toimivia ratkaisuja ikäihmisille tai heidän läheisilleen koskien palveluja kuten hoivakodit, tuotteita ja saatavilla olevaa rahoitusta. Tavoitteena on luoda kokonaisvaltainen ikääntymisen suunnitelma, jossa otetaan huomioon myös juridiset ja taloudelliset näkökulmat henkilökohtaisen turvallisuuden lisäksi.  Aaria Family Oy:n toimitusjohtaja Siru Hannulan mukaan ”Aarian lähtökohtana on eettisyys ja ikäihmisten kannustaminen itsemääräämisoikeutensa säilyttämiseen.  Active Life Villagen ratkaisut ovat luonteva osa kokonaisvaltaista palvelusuunnitelmaa, jonka teemme asiakkaan tarpeisiin.”

”Active Life Village kehittää palveluvalikoimaansa ja Aaria Familyn tarjoamat palvelut sopivat erinomaisesti kokonaistarjontaamme. ” sanoo toimitusjohtaja Juha Lipiäinen Active Life Villagesta.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s